Integritetspolicy och Cookies

 


Integritetspolicy

WHOP värnar om våra kunders integritet och strävar alltid efter att samla in personuppgifter på ett säkert och hänsynsfullt sätt. 

Personuppgiftsansvarig
WHOP är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till oss.

Insamling och behandling av personuppgifter
WHOP samlar in personuppgifter till exempel när du gör ett köp på whop.se eller fyller i ett kontaktformulär. Dina uppgifter används för att WHOP ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig.

Dina rättigheter
WHOP behandlar endast uppgifter som är korrekta, relevanta och nödvändiga. Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har även rätt att klaga på vår behandling av personuppgifter. Du gör det på Datainspektionens hemsida.

Säkerhet
Du ska känna dig trygg när du lånar ut dina personuppgifter oss. Vi hanterar endast den informationen vi anger vid insamlingen av personuppgifterna, och endast av de personer som behöver uppgifterna för att utföra sitt arbete. Lagringen sker enligt branschstandard för säkerhet.

Kassan
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

 

 

Cookies

En cookie är en liten datafil som sparas på din enhet när du besöker en webbplats. Cookies används för att hålla reda på dina inställningar, preferenser och annan information som webbplatsen behöver för att fungera korrekt. De hjälper också till att förbättra din användarupplevelse och gör det möjligt för webbplatsen att komma ihåg dig vid ditt nästa besök. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder cookies.